Koks cementas tinka konkretiems betonavimo darbams?

Gaminant vandeniui nelaidžias struktūras, tokias kaip garažas, rūsys ar netgi baseinas, labai svarbus vandens nelaidumas.

Garažo ar rūsio statyba

Gaminant vandeniui nelaidžias struktūras, tokias kaip garažas, rūsys ar netgi baseinas, labai svarbus vandens nelaidumas. Naudojant Rocket Fibro cementą su kristalizuojančiu priedu, išvengsite drėgnų patalpų, o dėl didesnio vandens nelaidumo betonas tarnaus gerokai ilgiau, nes betono porose nesusidarys ledo sluoksnis. 

Pamatų ir grindų betonavimas

Heidelbergcement specialistai patvirtins – pastato pamatai privalo būti ilgaamžiški ir patikimi. Visa tai priklauso ne tik nuo tinkamo paruošimo, nuolatinės pirežiūros, bet ir tinkamų produktų, naudojamų betonui maišyti, pasirinkimas. Siūlome darbuose, kuriuose reikalingas armavimas rinktis Rocket Fibro cementą su dispersiniu armavimu – dispersinio armavimo fibra pakeičia 200 mm x 200 mm x 5,5 mm armavimo tinklą. Armavimo komponentai garantuoja geresnį apkrovų pasiskirstymą ir liekamąjį stiprumą, taip pat suteikia atsparumo įtrūkimams betonavimo ir eksploatavimo metu. 

Grindų betonavimas – vienas kertinių namo statybos darbų. Grindimis tarsi užtvirtinami namo pamatai, todėl grindų betonavimui būtina pasirinkti pačius geriausius produktus. Nauja grindų danga tarnaus ilgiau ir atrodys geriau įrengiant ją ant lygaus paviršiaus. Grindų betonavimui pasirinkus Rocket Fibro cementą su dispersiniu armavimu arba superplastikliu, darbas su pagamintu betonu ir paviršiaus išlyginimas grindų įrengimui bus daug paprastesnis – šie mūsų cemento produktai pasižymi išskirtinai didesnio pagaminto betono slankumo savybe. 

Šildomų grindų įrengimas

Norite turėti šiltas ir tvarkingas grindis, kurios nekeltų jums rūpesčių? Svarbu, kad įrengtos šildomos grindys būtų patvarios, atsparios, tinkamai praleistų šilumą – o šios savybės atsiranda dėka tinkamai parinktų medžiagų.  

Su Rocket Cement M-800 cementu užmaišytas betonas įgyja geresnį šilumos laidumą, todėl jis taip puikiai tinka įrengiant šildomas ar smėlbetonio grindis. Šis cementas papildomai plastifikuotas, pagamintas betonas tampa slankesnis už su įprastu cementu gaminamą betoną – tai pasitarnaus liejant plono betono sluoksnio reikalaujančias grindis. 

Ieškokite prekių visoje Lietuvoje